top of page

Reisadvies

Gaat u op reis? Neem contact op met www.vaccinatiepunt.nl waar wij mee samenwerken. 

Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen.

Bij ieder advies worden uw reisbestemming, de duur en omstandigheden van de reis en uw persoonlijke gezondheidstoestand betrokken.

 

Vaccinaties en antimalaria-middelen geven niet altijd volledige bescherming en hebben soms bijwerkingen of hebben invloed op bij u bestaande ziekten of gevoeligheden of interacties met uw medicatie.

 

Daarom moeten per reis en per persoon de voor- en nadelen van de verschillende maatregelen tegen elkaar afgewogen worden. Omstandigheden in de wereld veranderen snel.

 

Malaria is daar een goed voorbeeld van. Het risico op malaria kan veranderen door toenemende resistentie van de malariaparasiet en door de uitvoering van muggenbestrijdingsprogramma’s, dit kan invloed hebben op het advies aan de reiziger.

 

Voor het maken van een afspraak bij het Vaccinatiepunt kunt dagelijks bellen naar

 

0900-8222462 of de website bezoeken: www.vaccinatiepunt.nl.

 

Veel verzekeraars vergoeden een reisconsult, vaccinaties en/of malariaprofylaxe geheel of gedeeltelijk. Raadpleeg daarvoor uw polis of bel uw verzekeraar.

 

 

NB: Dit betreft een extra service via onze praktijk. Reizigersvaccinaties vallen níet onder de basisverzekering en/of het takenpakket van de huisarts.

Huisartsenpraktijk De Duinen faciliteert slechts de service van het zetten van de vaccinaties na het consult bij vaccinatiepunt.nl.

bottom of page