top of page

Het team

Amy van de Merwe en Sonja Peters vormen samen het team van Huisartsenpraktijk De Duinen.

 

Na beiden ruim 7 jaar gewerkt te hebben voor verschillende praktijken is het nu tijd voor onze gezamenlijke huisartsenpraktijk De Duinen!

 

Amy van de Merwe werkt op maandag, dinsdag en donderdagmiddag.

Sonja Peters op woensdag, donderdagochtend en vrijdag.*

 

* De dagen kunnen soms afwijken, bijvoorbeeld tijdens vakanties of nascholing. Wij nemen dan voor elkaar waar,

u ziet dus altijd één van ons!

renatefotografie-huisartsenpraktijk-de-duinen-24.jpg
renatefotografie-huisartsenpraktijk-de-duinen-37.jpg

Amy van de Merwe

… is een gezellige en toegewijde arts. Ze woont met haar gezin in Noordwijk waar u haar -weer of geen weer- kunt tegenkomen op het strand of in de duinen. Ze werkte na haar basisopleiding enkele jaren als arts in het ziekenhuis waarvan twee jaar bij de afdeling gynaecologie/ verloskunde en nog enige tijd op de afdeling oncologie en eerste hulp. Na deze ervaring heeft ze de huisartsenopleiding afgerond en werkte ze met veel plezier langere tijd in praktijken in Ameide, Noordwijkerhout en Lisse. Ze heeft affiniteit met gynaecologische klachten, zorg rondom zwangerschap en psychische klachten. Haar drijfveer voor het starten van deze praktijk is meer controle te hebben over hoe zij invulling geeft aan het contact met haar patiënten en hierdoor voldoening te blijven halen uit het mooie vak van huisarts!

Sonja Peters

… is praktisch ingesteld en heeft een open karakter. Ze is sportief en is vaak te vinden op haar supboard of racefiets. Ze houdt van kamperen met haar gezin, met wie ze in Oegstgeest woont. Na haar opleiding deed ze ervaring op als ziekenhuisarts. Ze is sinds 2014 werkzaam als huisarts en heeft met veel voldoening langere tijd als vaste dokter gewerkt in Den Haag en in Valkenburg. Naast de reguliere huisartsenzorg leverde ze ook huisartsenzorg aan speciale groepen; aan mensen met een verstandelijke beperking  en aan psychiatrisch patiënten. Toch bleef het altijd haar grootste wens om in de duin- en bollenstreek een eigen huisartsenpraktijk te hebben!

renatefotografie-huisartsenpraktijk-de-duinen-39.jpg
_edited_edited.jpg

Tamara van der Knijff

 

 

Assistente en praktijkmanager.

Tamara is professioneel, empathisch en heeft veel ervaring en kennis als doktersassistente.  Samen met haar gezin woont ze in de Duin- en Bollenstreek, ze houdt van interieurstyling en fitness. Haar opleiding tot doktersassistente rondde ze af in 2004 en ze deed haar stage nog bij huisartsenpraktijk het Wantveld in Noordwijk. Ze werkte daarna bij verschillende praktijken in Leiden en Noordwijkerhout. Ze hield zich daar onder andere ook bezig met het verbeteren en professionaliseren van de huisartsenzorg (accreditatie). We zijn ontzettend blij en dankbaar dat ze ons team komt versterken!

bottom of page